A+ A A-

Editor de libros

 

Autores y títulos

 

Editorial

PALOU, L., VALENCIA-CHAMORRO, S. A., PÉREZ-GAGO, M. B. 2013. Edible composite coatings formulated with antifungal GRAS compounds: a novel approach for postharvest preservation of fresh citrus fruit. Turkey

2nd International Symposium on Discovery and Development of Innovative Strategies for Postharvest Disease Management

CASTRO, A., VALENCIA-CHAMORRO, S. A. 2012. Efecto de la aplicación de recubrimientos comestibles en la calidad postcosecha de tomate de árbol  (Solanum betaceum Cav.).

VII Congreso Iberoamericano de Tecnología Postcosecha y Agroexportaciones.

FREIRE, V., BRITO, B., VALENCIA, S., VERA, E. 2012. Alternativas de mejora en el manejo poscosecha y comercialización de la mora de castilla (Rubus glaucus Benth) proveniente de la provincia de Tungurahua.

Memorias del IV Congreso Nacional de Ingeniería en Alimentos y XIII Jornandas de Ciencia y Tecnología en Alimentos.

VALENCIA-CHAMORRO S. A., PÉREZ-GAGO M. B., DEL RÍO M. A., PALOU, L. 2011. Inhibition of postharvest penicillium molds of oranges by antifungal hydroxypropyl methylcellulose-lipid edible composite films and coatings.

Actas COST Action 924 International Conference, Environmentally Friendly and Safe Technologies for Quality of Fruits and Vegetables. Portugal

VALENCIA-CHAMORRO S. A., PÉREZ-GAGO M. B., DEL RÍO M. A., PALOU L. 2009. Development of Antifungal Hydroxypropyl Methylcellulose-Lipid Edible Composite Films and Coatings to Control Postharvest Green and Blue Molds on Hybrid Mandarins cv. ‘Ortanique’. Abstract Book.

6th International Postharvest Symposium. Antalya Turkey,S16-O.3/PPT/AC 409-OR

 

blue green orange red

WebMaster facultad 2013 - 2015